LJUBAVNICE - Dopisivanje sa amaterkama iz Srbije

Fetiši => TANGA LJUBAVNICE  ››››› ulaz u galerije => Temu započeo: Natasa93 03-09-2013, 00:34:28Naslov: Natasa93
Poruka od: Natasa93 03-09-2013, 00:34:28
Intervju sa Natasa93
Ljubavnice.com: Godište:
Natasa93: 1993.
Ljubavnice.com: Grad:
Natasa93: Nis
Ljubavnice.com: Ime:
Natasa93: Natasa
Ljubavnice.com: Omiljena seksualna poza:
Natasa93: čučeći na njemu...
Ljubavnice.com: Zašto si se prijavila ovde:
Natasa93: želim dečka mojih godina koji je lep i ozbiljan
Ljubavnice.com: Upoznavanje sa tvojim sagovornicima uživo:
Natasa93: da, ali neozbiljni i matori ne dolazite u obzir
Ljubavnice.com: Da li misliš da ce te korisnici izabrati za naj ljubavnicu Srbije?
Natasa93: ne razmisljam o tome, mada sto da ne

Kontakt:

Pošalji mi SMS!
Pošalji CH
Na broj 6292
Moj nick na chatu je Natasa93


 (https://www.phonedate.org/transparetni400x50a.png)


Naslov: Odg: Natasa93
Poruka od: Natasa93 09-09-2013, 23:41:59
Pre nekoliko dana smo moja drugarica Jasna i ja saznale da u našem gradu gostuje naša omiljena grupa. Nije bilo uopšte razmišljanja o tome da li idemo...  dogovor  je bio da idemo bez naših frajera, oni su pristali pošto ih taj koncert nije zanimao ni malo. A nama dvema je to  jako odgovaralo.
-   Koga ćemo da povedemo još od devojaka sa nama, hocu da to bude lud provod – rekla sam Jasni. 
-   Rećićemo im pa koja hoće, hoće... nama draga ne treba niko poseban da bi se nas dve provele, zar ne? – rekla je i počela da se smeje.
Bila je u pravu, nas dve smo odlično funkcionisale, znamo se od malena, nikad se nismo razdvajale, išle smo u istu školu, isti razred, završile gimnaziju... Zaista nam niko nije bio potreban.
-   Onda  nećemo nikom ni da govorimo, ako nam se neko pridruži ok, ako ne idemo nas dve... Biće to sigurno nezaboravno veče -  rekla sam Jasni.
Dan uoči koncerta bila je opšta frka... Šta obući, koje sandale i torba, kakva šminka.. to nam je bio veliki problem, ali rešile smo i to... naši frajeri nisu došli ni da nas vide, to veče je bila neka utakmica tako da je njima svakako to bila zanimljivija stvar od nas dve... ali nije nam bas zasmetalo...provešćemo se mi bolje od njih to je sigurno.
Skocakale smo se kod mene, pozvale taksi i otišle. Ispred mesta gde se održaavao koncert bilo je hiljade i hiljade ljudi... užasna gužva.  Jedva smo se probijale kroz masu, al smo uspele da pronađemo mesto koje nam je odgovaralo i sa koga se savršeno videla bina.
Bile smo srećne, raspoložene, vesele, momci nam nisu nedostajali, a i toliko ih je bilo oko nas da prosto ako ti neko zatreba imas ga na svakom koraku. Barem što se mene tiče pošto sam u vezi tek par nedelje i ne smatram je ozbiljnom vezom... Obezbeđenja je bilo na svakom koraku.  Tačno ispred nas je stajao jedan mladić iz obezbeđenja. Snimila sam ga čim smo stale tu. Bio je lep  i zgodan. Jasni sam rekla da ako mi zatreba zamena ja sam je pronašla. Smejala se ko blesava.
I končno počeo je koncert.  Vrisak je bio nezaboravam, toliko ljudi, atmosfera odlična. Sve pesme pevale, vriskale bilo je čarobno. Već na polovini koncerta su me noge jako bolele od skakanja na štiklama ali nisam odustajala.  U jednom momentu sam osetila strasan bol u levoj nozi, nisam mogla da stojim. Jasna nije nista skontala. Uspela sam da dozovem mladića iz obezbeđenja i da mu objasnim o čemu se radi i da mi pomogne da odem do ekipe hitne. Pošto je bio jako visok uspeo je da me uhvati preko ograde i da me prenese. U tom momentu kad me je uzeo u naručje nisam više ni osetila koliko me boli noga. Bio je snažan.
Odneo me do kombija hitne.. pregledali su mi nogu i konstatovali da je verovatno samo uvrnuta noga i da imam malu ogrebotinu. Ali da ujutru odem da snimim. On je bio sve vreme uz mene. Pomogao mi da ustanem pitao me gde želim da idem, da li se vraćam kod drugarice ili ne...
-   Želim da idem negde sa tobom – rekla sam mu i čvrsto mu stegnula ruku. Osetila sam i njegov stisak ruke.
-   Dodji – osmehnuo mi se i poveo me negde iza bine.
Ušli smo u neku prostoriju koja je bila mala i skoro prazna i u kojoj je bio polu mrak. Stavio mi je ruku u kosu i privukao sebi.  Osetila sam ga kako diše. Počeo je da me ljubi i steže uz sebe. U jednom momentu samm se prepustila i skočila mu  u zagrljaj. Podigao me, a ja  sam se čvrsto uhvatila nogama oko njegovog struka. Ljubio me je sve jače, počeo je da meljubi po vratu... osetila sam kako mu se diže. Bila sam napaljena i želela sam dase  kresnem odmah sa njim. Stegnula sam ga rukama oko vrata  a on je spustio ruke i otkopčao svoje pantalone. Osetila sam toplinu, neverovatnu toplinu. Jednu ruku sam spustila i skinula svoje gaćice i nabila se na njega. Oteo mi se vrisak. Osetila sam ga kako mi duboko ulazi u moju vlažnu ribicu. Stenjala sam sve jače. Oboje smo došli do vrhunca gotovo u isto vreme.
 Nikad nisam ni sazanala kako se zove, ali bilo je to jedno savrseno veče.
Jasni sam sutradan ispričala sve šta je bilo. Bila je pomalo iznenađena. Posle nekoliko dana sam raskinula sa svojim momkom. Sada sam opet slobodna i spremna za nove avanture.